Internet marketing

Van bakker tot multinational, iedereen heeft een Facebookpagina. Maar wat doe je nu met die pagina? Zelf niet voldoende tijd, kennis en inspiratie om je social media levendig te houden en op de juiste manier in te zetten, of gewoon het juiste zetje nodig om te starten? Wij zijn er om te helpen waar nodig.

Contacteer ons

Social media management

Je beseft dat je aanwezig moet zijn op social media, maar hebt niet voldoende tijd of inspiratie om de pagina’s levendig te houden? Wij doen dit graag in jouw plaats. We stellen een basic social media plan op en nemen vervolgens het beheer van je Facebookpagina voor onze rekening.

Wat doen we concreet?

 • We posten regelmatig statusupdates en zorgen voor goede content. Natuurlijk is een beetje input langs jouw kant soms noodzakelijk, en inspraak is vanzelfsprekend.
 • We schuimen dagelijks het internet af op zoek naar leuke video’s, artikels, reviews, nieuws en beelden die het bedrijfsimago ten goede komen of relevant zijn voor je klanten.
 • We zorgen voor interactie: we volgen reacties op, converseren met de fans en bouwen een band op.
 • We analyseren de berichten en paginabezoekers en gebruiken deze gegevens voor een beter bereik, wat resulteert in meer reacties en meer fans.
 • We kunnen Facebookadvertenties maken en beheren, volgens een budget dat je zelf kiest.
 • Online reputation management/customer service: we reageren snel en klantvriendelijk op vragen, klachten of negatieve reviews, die we je natuurlijk steeds eerst voorleggen.

Social media ondersteuning

Je wilt de volledige controle over je social media zelf behouden en je pagina in huis onderhouden, maar je kan hierbij wel wat begeleiding gebruiken? We bekijken samen hoe je pagina er nu voorstaat en welke verbeteringen we kunnen aanbrengen. Vervolgens stellen we een social media plan op waarmee je zelf aan de slag kunt en waardoor iedereen in de organisatie op dezelfde lijn zit. Verder blijven we ter beschikking voor hulp zolang je dat zelf wenst.

Wat doen we concreet?

 • We optimaliseren en analyseren je pagina en zorgen ervoor dat alle instellingen goed staan.
 • We stellen een social media plan op maat op voor jouw bedrijf. Wat staat er in zo’n plan? Strategie, doelstellingen & doelpubliek, relevante kanalen, een plan van aanpak, do’s & don’ts per platform en een heleboel tips waarmee je alles uit jouw social media haalt.
 • We posten zelf geen statusupdates, maar houden je pagina vanaf de zijlijn wel mee in de gaten en geven suggesties voor verbeteringen.
 • We gaan niet actief op zoek naar interessante content, maar als we iets tegenkomen dat relevant is voor je bedrijf of we hebben een suggestie, sturen we dit uiteraard wel door.
 • We blijven ter beschikking voor al je vragen en advies gedurende 3 maanden. Ook daarna kan je ons nog inschakelen indien gewenst.

Volg ons op Facebook