Web- en software development

Laat je bijstaan in het maken van de juiste technologische keuzes. Opzetten en onderhouden van technische infrastructuur die de tand des tijds kan doorstaan, of het van naald tot draad ontwikkelen van maatsoftware, dat vereist vakmanschap.

Of het nu gaat om het automatiseren van interne bedrijfsprocessen of publieke applicaties voor het internet: bij ons ben je in goede handen.

Contacteer ons

E-commerce oplossingen

We voorzien alles wat je nodig hebt om een succesvolle webshop te runnen. Naast het design van je webwinkel en online-betalingen, voorzien we ook in hosting, voorraadbeheer, interactie met derde partijen (verzenddiensten, externe catalogi), administratiesoftware op maat en meer.

Web design

Een nieuwe website van A tot Z, of een bestaande website in een nieuwe jas? We staan in voor een modern design, dat zowel op de desktop als op mobiele apparaten tot zijn recht komt. Laat de juiste indruk achter bij je bezoekers, en kies voor maatwerk om jou of je bedrijf te laten schitteren.

Custom CMS

Aanpassen van een bestaande WordPress-oplossing, of liever een CMS op maat van jouw specifieke wensen: laat je fantasie de vrije loop. Daar waar generische tools als WordPress of Drupal tekort schieten, assisteren wij graag. Gebaseerd op jouw noden en doelstellingen zoeken we een volledige oplossing, met grote aandacht voor de veiligheid van jouw gegevens.

Data architectuur

Analyse, interpretatie en verwerking van bestaande inhoud en datasets, om deze optimaal te ontsluiten door middel van interne of externe zoekmachines (SOLR, ElasticSearch). Het in kaart brengen van relaties tussen gegevens, met geavanceerde rapportage. Robuuste oplossingen voor de opslag van gegevens in SQL of NoSQL databases.

Volg ons op Facebook