Web- en software development

Een bedrijf runnen, hoe groot of klein ook, daar komt steeds een vorm van IT bij kijken. Je kan niet van alle markten thuis zijn, en liefst focus je je op datgene dat je graag doet.

Geen probleem, laat dit maar over aan ons. Een nieuwe website vorm geven, de juiste technologische keuzes maken, infrastructuur bouwen die tegen een stootje kan, software op maat, … Bij ons ben je in goede handen.

Contacteer ons

E-commerce oplossingen

We voorzien alles wat je nodig hebt om een succesvolle webshop te runnen. Naast het design van je webwinkel en integratie van betaalplatformen, voorzien we ook in hosting, voorraadbeheer, interactie met derde partijen (verzenddiensten, externe catalogi), administratiesoftware op maat en meer.

Web design

Een nieuwe website van A tot Z, of een bestaande website in een nieuwe jas? We staan in voor een modern design, dat zowel op de desktop als op mobiele apparaten tot zijn recht komt. Laat de juiste indruk achter bij je bezoekers, en kies voor maatwerk om jou of je bedrijf te laten schitteren.

Custom CMS

Aanpassen van een bestaande WordPress-oplossing, of liever een CMS op maat van jouw specifieke wensen: laat je fantasie de vrije loop. Ook waar generische tools als WordPress of Drupal tekort schieten, assisteren wij graag. Gebaseerd op jouw noden en doelstellingen zoeken we een volledige oplossing, met grote aandacht voor de veiligheid van jouw gegevens.

Data architectuur

Analyse, interpretatie en verwerking van bestaande inhoud en datasets, om deze optimaal te ontsluiten door middel van interne of externe zoekmachines (SOLR, ElasticSearch). Het in kaart brengen van relaties tussen gegevens, met geavanceerde rapportage. Robuuste oplossingen voor de opslag van gegevens in SQL of NoSQL databases.

Volg ons op Facebook