Portfolio

Benieuwd waarmee we onze dagen vullen? Ontdek hier een beknopt overzicht van onze afgewerkte projecten en trouwe klanten.

Logo Crescendo Music

Crescendo MusicCommunicatie en development-Website

Crescendo Music is al meer dan 25 jaar de referentie voor muziekpartituren in België, met een database van intussen meer dan 250.000 titels. We bouwen in 2018 een nieuwe, datadriven webshop voor de verkoop van papieren én digitale bladmuziek. Verder ondersteunden we hen ook bij de marketing en beheerden we de Facebookpagina tot juni 2018.

Logo Hospitality Forces

Hospitality ForcesCommunicatie en development-Website

Hospitality Forces verenigt mensen met een passie voor eten en vakmanschap. Als doorwinterde project managers organiseert HF food events en zetten ze creatieve horecaconcepten om in werkbare projecten. Flügelfoxes ontwikkelde de website van A tot Z, inclusief copy, en ondersteunde Hospitality Forces in de opstart van de communicatie.

Logo Gustaf / neoScores

Gustaf / neoScoresDevelopment-Website

Gustaf is een interactieve app en webshop, die muzikanten in staat stelt om hun bladmuziek op eender welk digitaal apparaat te te gebruiken. We stonden neoScores bij in de ontwikkeling van zowel de frontend als de backend van de webapplicatie, evenals in het uittekenen van de algemene data-architectuur.

Logo Vercity

VercityCommunicatie-Website

Vercity realiseert woonprojecten op maat van mens en buurt in Antwerpen en Brussel. Flügelfoxes was in samenwerking met ENTO nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe website. Verder zorgen we voor copywriting bij nieuwe projecten, onderhouden we de social media pagina's en verstrekken we communicatieadvies waar nodig.

Logo Chestnote

ChestnoteDevelopment-Website

Chestnote biedt slow messaging aan, als tegengewicht van vergankelijke instant messaging. Boodschappen verdienen het om schatten te zijn, waarbij jij beslist exact waar en wanneer ze hun geheimen prijsgeven aan je ontvangers. Flügefloxes ontwikkelde het prototype van de app, samen met hun website en blog.

Logo De Antwerpse Fluisteraar

De Antwerpse FluisteraarCommunicatie-Website

De Antwerpse Fluisteraar is een interactief kunstwerk van Daisy Boman aan de voet van het MAS op ‘t Eilandje. Je kan een persoonlijke boodschap laten influisteren of luisteren naar een van de gratis berichten die tot nadenken stemmen of een glimlach op je gezicht toveren. Om het kunstwerk wat meer onder de aandacht van de Antwerpenaars te brengen, posten wij regelmatig leuke updates op de Facebookpagina.

Logo Apotheek De Kerselaar

Apotheek De KerselaarDevelopment-Website

Voor Apotheek De Kerselaar verzorgden we de integratie tussen Medipim, een toeleverancier van gebruiks- en prijsinformatie over medische producten, en hun webshop. Zo kan de apotheek zelf kiezen welke medicijnen en producten op de website verschijnen, en worden de prijzen, afbeeldingen, omschrijvingen en voorraden steeds up-to-date gehouden.

Logo Pulled

PulledCommunicatie-Facebook

In april 2017 opende Pulled de deuren op de Suikerrui. Ongedwongen slow Mexican style food in een fast dining jasje, het concept sloeg meteen aan. Wij zorgden voor de nodige communicatie-ondersteuning in de vorm van persberichten en een actieve Facebookpagina die in no time van 0 naar 1000+ fans ging. Daarna maakten we een social media plan op voor de toekomst zodat ze er zelf mee aan de slag konden.

Logo Conneqtech

ConneqtechDevelopment-Website

Conneqtech is expert bij uitstek in het verbinden van diensten en producten met "the Internet of Things". Flügelfoxes staat hen bij in de ontwikkeling van een portaal om communicatietechnologie voor fietsen in realtime te indexeren, visualiseren en lokaliseren.

Logo Karavaan

KaravaanCommunicatie en development-Website

In september 2016 organiseerde Karavaan zijn eerste food truck markt in de Twaalfmaandenstraat tijdens Antwerpen Autovrij. Flügelfoxes beheerde de Facebookpagina van het event en zorgde mee voor een mooie opkomst en leuke foto's. In 2017 gaat Karavaan ook eventcatering aanbieden, hiervoor ontwikkelden we een nieuwe website.

Logo Felix Pakhuis

Felix PakhuisCommunicatie-Website

Van 2014 tot 2015 stonden we fulltime aan het roer van de communicatie van de horecazaken van Felix Pakhuis & Bourla Schouwburg, waarbij we verantwoordelijk waren voor de website, print en het opzetten en uitvoeren van een social media plan, met een stijgend aantal bezoekers (zowel online als offline) tot gevolg. Ook nu springt Flügelfoxes bij evenementen als strEAT nog even bij voor de online communicatie.

Logo Native Antwerpen

NativeCommunicatie-Website

Native is een eigenzinnige bio bistro in hartje Antwerpen, die seizoensgroenten een hoofdrol laat spelen. Flügelfoxes ging een namiddag foto’s maken van al dat lekkers, beelden die gebruikt kunnen worden op de nieuwe website, in de pers, op social media en voor de lancering van hun nieuwe cateringproject.

Logo Bar La Cabana

Bar La CabanaCommunicatie

Logo Double Pleasure

Double PleasureCommunicatie

Logo Gebroeders Doms

Gebroeders DomsDevelopment

Logo Greyson Car Parts

Greyson Car PartsDevelopment

Volg ons op Facebook